Zadnji dan

Spoštovani starši!

Bliža se zadnji šolski dan, ki ga učenci že nestrpno pričakujejo. Vsak od nas, učiteljev in učencev, se je zagotovo trudil po svojih najboljših močeh šolsko leto pripeljati h koncu.

Zadnji šolski dan, 23. junija 2023bodo učenci pričeli s poukom 1. šolsko uro. Ta dan bo namenjen razdelitvi spričeval, pohval, nagrad in slovesu od razredničarke/razrednika ter sošolcev. Z aktivnostmi bomo zaključili ob 11.00.

Matična šola: Po koncu pouka, ob 11.10, bosta odpeljala avtobusa iz Lesc proti Begunjam in Zadnji vasi ter v smeri Hraše–Studenčice.

Podružnična šola Begunje: Prevoz učencev vozačev iz Begunj proti Zadnji vasi je organiziran po končanem pouku z avtobusne postaje ob 11.20.

Tudi zadnji dan bomo organizirali jutranje varstvo in podaljšano bivanje. Kosila ta dan ni. Izjema so učenci, ki ostanejo v podaljšanem bivanju.

Naj se ob koncu zahvalimo vsem skupaj in vsakemu posebej, spoštovani starši, da smo delali z roko v roki, si zaupali in verjeli drug drugemu ter tako ustvarjali najboljše kar zmoremo.

Učencem in učenkam pa želimo brezskrbne počitnice, polne lepih trenutkov, da si ponovno naberete moči za novo šolsko leto.

Kolektiv OŠ F. S. Finžgarja Lesce in Podružnične šole Begunje

Related Images:

Dostopnost