Pozdravi iz šole v naravi

5. dan – 14. 6. 2019

Na zadnji dan smo lahko spali malo dlje, ker ni bilo jutranje telovadbe. Po zajtrku smo imeli čas za pakiranje in nato je sledilo plavanje, kjer smo nekateri še popravili včerajšnjega delfinčka iz bronastega v srebrnega. Na koncu smo se lahko peljali še po toboganu, če nam je ostalo še kaj denarja.

Po kosilu smo šli še zadnjič na plažo, kjer smo se lahko zabavali po svoje; nekateri v morju, drugi pa po toboganu. Vsi zadovoljni ter polni vtisov in doživetij se poslavljamo s šole v naravi v Simonovem zalivu v Izoli.
Aljaž, Nik, Timotej, Matej, Drejc, Jure

4. dan – 13. 6. 2019

Ob 7h smo imeli telovadbo. Po zajtrku je sledilo pospravljanje in ocenjevanje sob. Potem smo šli raziskovat obalo in nabirat rastline, ki smo jih kasneje uporabili za pouk. Na popoldanskem plavanju so nas ocenjevali za delfinčka. Po plavanju pa smo se igrali odbojko. Ker je bil danes zadnji večer, smo se v hotelu se do konca pripravili na nastope. Na zaključnem večeru smo bili vsi zelo dobri. Bilo je nepozabno.

Tia, Laura H. M., Mia, Maša, Isa

 

3. dan – 12. 6. 2019

Po jutranjem teku in zajtrku smo hitro sli pospravljat sobe, ker jih je učiteljica ocenila. Danes so bile ocene boljše. Potem smo šli po razglednice in jih napisali; sledilo je 1. dopoldansko plavanje. Po kosilu je bilo ponovno plavanje. V vodi smo se res zabavali, saj smo skakali v vodo. Pri večernem sprehodu do Izole smo se ustavili v starem jedru, kjer smo risali staro beneško hišo.

Voranc, Aljoša, Laura K., Andreja, Ema

 

2. dan – 11. 6. 2019

Ko smo vstali, smo imeli najprej telovadbo. Potem smo šli na zajtrk. Po zajtrku je sledila vožnja z ladjico, ki nas je odpeljala do Pirana. V Piranu smo si ogledali cerkev sv. Jurija, Trg 1. maja in akvarij. Po kosilu smo imeli učenje plavanja. Najprej smo plavali z deskami, nato smo šli plavat ob bojah. Ko smo priplavali na drugi konec obale, smo tam delali mrtvaka. Po popoldanski malici smo si podajali žogo in igrali odbojko na mivki. Po večerji pa smo risali ribiško ladjo.

Hana, Ela K., Ajša, Tadej, Tomaž

 

1. dan – 10. 6. 2019

Na poti proti Izoli smo se najprej ustavili v Sečoveljskih solinah, kjer smo si ogledali, kako pridobivajo sol. Ogledali smo si tudi kratek filmček o rastlinah in živalih, ki se zadržujejo na tem območju.
Nato smo se odpravili proti hotelu, kjer smo se nastanili. Ob 15h je sledilo preverjanje plavanja v morju, ki ima v tem zalivu kar 28°C. Razdelili smo se v 2 skupini. Kopali smo se do pol šestih in se dobro imeli.

Ajda, Klara, Nuša, Ana, Ela P.

Related Images:

Dostopnost