Šola v naravi – Vojsko 2018

18. januar 2018

Predzadnji dan je za nami. Dopoldne so se učenci preizkusili v “team building” igrah in šli na krajši sprehod po gozdu, kjer so spoznali različne vrste lišajev. Popoldne so imeli orientacijski pohod. Vrnili so se vsi živi in zdravi. Zvečer pa so imeli predstavitve sob in ples pod disko kroglo, ki je trajal pozno v noč. Jutri si bomo ogledali še živali doma Vojsko, spakirali kovčke in se počasi odpeljali domov.

Lep sončni pozdrav …

17. januar 2018

Še en dan je uspešno za nami. Po jutranjem teku smo se pošteno okrepčali in si nabrali energijo za nadaljevanje dneva. Prva skupina je odsla v gozd izdelovat bivake, druga skupina pa je za kosilo pripravila tradicionalne idrijske žlikrofe, nato sta se skupini zamenjali. Popoldan so se učenci naučili osnov kleklanja in imeli družabne igre v naravi. Po večerji je sledil zabavni kviz.

Vsem pošiljamo en lep pozdrav.

 

16. januar 2018

Drugi dan ŠVN se bliža koncu. Dopoldan smo se odpravili na prijeten triurni pohod v spremstvu dveh simpatičnih voditeljic. Ogledali smo si slap Gačnik. Po kosilu so sledile delavnice, ena skupina je imel orientacijo in streljanje z lokom, druga pa je opazovala vremenske pojave in se odpravila na krajši pohod s palicami (nordijska hoja). Obiskali sta nas gospa ravnateljica in tajnica. Po večerji je bil na sporedu zabavni kviz, ob katerem so učenci razgibali možgančke in telo.

Vse vas lepo pozdravljamo.
Učiteljice in učenci

 

15. januar 2018

Učenci 4. razredov sporočajo, da so srečno prispeli na Vojsko. Veselijo se začetka šole v naravi in vse lepo pozdravljajo.

 

Prvi dan je zelo hitro minil. Po prihodu je vodja doma otroke seznanila s pravili, po kosilu pa so šli eni na nordijsko hojo, drugi pa na lokostrelstvo in orientacijo. Dan smo zaključili z nočnim sprehodom in šaljivimi štafetnimi igrami. Otroci so dobre volje in razigrani ter v pričakovanju jutrišnjih dogodivščin.

Related Images:

Dostopnost