Erasmus+ kotiček

V letošnjem šolskem letu smo pričeli z izvajanjem dvoletnega mednarodnega projekta Erasmus+ (Veščine 21. stoletja za uspešen poklic in življenje). Učenke 8. in 9. razreda so v okviru Erasmus+ krožka že pričele z delom. Ustvarjali in izbirali smo ideje za logo projekta, iskali podatke o partnerskih državah ter uredili Erasmus+ kotiček pri šolski avli, kjer si lahko ogledate plakate in preberete nekaj osnovnih podatkov o državah in ciljih našega projekta.

Prihodnji teden bo že prvo srečanje za učitelje in obisk partnerske šole v Estoniji. Mentorici se bova udeležili 5-dnevnega seminarja o veščinah 21. stoletja. Naslednji izziv za učence bo snemanje filmčka o naši šoli in kraju, ki ga bomo predstavili aprila, ko bomo obiskali partnersko šolo v Požegi na Hrvaškem. Na pomoč nam bodo priskočili učenci avdio-video krožka pod vodstvom naše računalničarke Mateje Alič.

Mentorici Barbara Bajželj in Petra Šmit


Izvedba tega projekta je financirana s strani Evropske komisije. Vsebina publikacije (komunikacije) je izključno odgovornost avtorja in v nobenem primeru ne predstavlja stališč Evropske komisije.

Related Images:

Dostopnost