Šola v naravi

  1. dan zimske šole v naravi

Danes smo se učenci 6. razredov ob 8.30 odpravili v zimsko šolo v naravi. Ko smo srečno prišli na Pohorje smo imeli kosilo. Za kosilo smo imeli dunajski zrezek in pomfri, vsi smo se tega veselili. Ko smo pojedli kosilo smo šli v kočo in razpakirali in se oblekli v toplo smučarsko perilo ter šli na smučišče. Tam so nas učitelji in učiteljice razdelile po skupinah. Po dveh urah smučanja smo se vrnili v kočo, se preoblekli ter pomalicali. Po malici smo odšli na večerni pohod z lučkami. Po pohodu smo odšli na večerjo. Po večerji smo imeli predavanje o pravilih smučanja. Po predavanju smo odšli v sobe, da se pripravimo na spanje, ker je bil naporen dan.

Zapisali učenci 6. razredov

2. dan zimske šole v naravi

Danes smo imeli lep dan. Veliko smo smučali. Hrana je bila dobra. Zvečer smo imeli kviz Male sive celice in predavanje o tekaških smučeh. To je bil zelo dober dan.

3. dan zimske šole v naravi

Dan smo začeli z vstajanjem ob 7.30. Za tem smo se oblekli in šli na zajtrk. Po zajtrku je sledil kratek počitek ter smučanje. Posladkali smo se tudi z vročo čokolado. Po koncu smučanja smo šli na kosilo. Za kosilo je bila juha in meso z rižem. Takoj zatem je sledilo smučanje. Ko smo končali je bil čas za malico. Ko smo pojedli je sledil najbolj zabaven del: Christmas challenge. Predstavniki sob so dobili navodila za delo. Sledilo je reševanje učnih listov. Potem je sledila večerja. Za večerjo je bila pleskavica s krompirjem. Po večerji nam je predaval lovec.

Video

4. dan zimske šole v naravi

Danes, 22. 12. 2022 smo imeli tekmovanje v smučanju. Bili smo tudi ocenjeni glede urejenosti sob. Po popoldanski malici smo izdelovali snežne skulpture. Nato nas je obiskal Božiček in nam prinesel bonbone. Vsaka soba je morala pripraviti nastop za zaključni večer. Prejeli smo tudi diplome in nagrade.